Hirdetés

Mennyi idő alatt tudnád végigvinni az összes Steames játékod?

|

Egy mókás kedvű programozó összedobott egy oldalt, ami kiszámolja neked ezt az adatot, és hogy még rosszabbul érezd magad, azt is megmondja, mi minden mást csinálhatnál ennyi idő alatt.

Hirdetés

Akárkivel beszélek a Steames játékainak számáról, szinte mindig előjön a téma, hogy mennyi játék van, amit csak megveszünk "egyszer majd végigviszem" felkiáltással, majd soha nem is telepítjük őket. A SteamLeft oldal készítői megmondják, pontosan mennyi időt kéne rászánnunk az összes így hátrahagyott játék végigvitelére.

Egyszerűen csak be kell másolnod a Steam-fiókod számokból álló azonosítóját, és a HowLongToBeat.com statisztikái alapján a program kiszámolja, hány órát emésztene fel az egész katalógusunk végigjátszása. Úgy tűnik nekem egészen jól sikerült visszafognom magam a Steames vásárlással kapcsolatban, így "csak" 540 szabad órára volna szükségem a már megvett címek végigjátszásához (az oldalt használók átlaga 2300 óra).

Az oldal mókásabb része, amikor az internetről véletlenszerűen összegyűjtött tényeket ír ki nekünk az oldal, hogy ez alatt az idő alatt mi mindent csinálhatnánk. Én az 540 óra alatt például 85-ször nézhetném meg az eredeti Star Wars-trilógiát, vagy hatszor a Jóbarátok összes epizódját.

Ha valahogy vissza tudnék jutni 1969-be, a woodstocki fesztivál egész programját ötször hallgathatnám végig, de ha inkább játszani volna kedvem, de nem a Steamen felhalmozott játékaimmal, nagyjából 926 League of Legends-meccset is lenyomhatnék.

Ha kíváncsiak vagytok, mennyi időre lenne szükségetek összegyűjtött játékaitokhoz, (vagy csak néhány vicces statisztikát néznétek meg) itt találjátok az oldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)