Hirdetés

Napi büntetés: PlayStation kontrollerekkel modellezhető Amerika Kapitány fejlődése

|

A PlayStation 5 DualSense kontroller dizájnja sok jó ötletet adott már, de Steve Rogers életével párhuzamot vonni a legmerészebb álmainkat is felülmúlja.

Hirdetés

A Sony néhány napja bemutatta a PlayStation 5-tel érkező DualSense kontrollert, ami persze azonnal beindította a mémgyárakat is. Számtalan alternatív külső (köztük egyébként nagyon komoly dizájn is, amit azonnal kitennénk a polcra) született, de mindig akad azért olyan agymenés, amire nem számít az ember, egyszer csak ott terem, bedarálja az agyat, megtiporja az elmét, majd fütyörészve továbbáll. És ha már nekünk át kellett élni ezt a fájdalmat, ugye nem gondoljátok, hogy kihagyunk titeket a sorsközösség felemelő érzéséből?

Hirdetés

Vannak olyan emberek a világon, akik szerint a PS5 kontroller úgy néz ki, mint Steve Rogers. Mármint tényleg vannak emberek a Redditen, akik minden PlayStation kontrollert a Marvel filmes univerzum Amerika Kapitányához hasonlították. Még fejlődési ábra is van arról, hogy a PlayStation 1-es kontroller a kis nyeszlett Steve volt, és hogy hogyan lett belőle a Végjáték hőse (és a DualSense kontroller megtestesítője). Nem tudjuk már mi sem másképp látni:

Köszönjük, hogy ezt is megtudhattuk. Teljesebb a világ így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)