Hirdetés

Stranger Things - mesteri pixelekben élhetjük át újra

|

Érdekes módot talált arra a Netflix, hogy felelevenítse az emlékeinket a Stranger Things első évadával kapcsolatban.

Hirdetés

A Stranger Things egyértelműen az utóbbi évek egyik legkiválóbb tévésorozata, mi pedig alig várjuk, hogy végre megkaparinthassuk a következő évadot. Addig persze érdemes lehet feleleveníteni az első szezont, amit hamarosan egy igen érdekes promóciós kampány keretében tehetünk majd meg.

Egészen pontosan arról van szó, hogy a Stranger Things Instagram-oldalán videojátékos, pixel art stílusú képek fogják majd újra elmesélni nekünk a történetet, a remekműveket pedig mind a műfajban rutinos művészek fogják majd elkészíteni. Az egyik közülük nem más, mint Bannon Rudis, aki korábban a River City Ransom: Undergroundon is dolgozott, valamint szabadidejében is csinált már Stranger Things témájú artworköt:

Könnyen el tudnánk képzelni egy nosztalgikus stílusú Stranger Things játékot ez alapján, de sajnos egyelőre ilyenről szó sincs, legalábbis hivatalosan. Ilyen csodákban viszont már gyönyörködhetünk:

Aztán ki tudja, talán a Netflix nem véletlenül találta ki ezt a kampányt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)