Hirdetés

Stranger Things - új gameplay videót kaptunk a videojátékból

|

Végre hosszabban is megvizsgálhatjuk a Stranger Things 3: The Game játékmenetét.

Hirdetés

A Stranger Things harmadik évadával egyszerre, július 4-én debütál a játékadaptáció is, amely egy retro stílusú, kooperatív beat'em up műfajú cím lesz a BonusXP fejlesztésében, illetve a sorozat kreatívjainak támogatásával.  

Hirdetés

A Stranger Things 3: The Game a Netfix sikersorozatához hasonlóan a 80-as éveket idézi meg, így nem meglepő a 16-bites grafika és a korra jellemző arcade elemek sem. Rengeteg játszható karakterre számíthatunk változatos képességekkel, akiket egyedül vagy kooperatívan is irányíthatunk (ha éppen nem ér rá egy haver sem, akkor egy MI veszi át az irányítást a társunk felett). 

A Stranger Things videojáték tehát július 4-én jön PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)