Hirdetés

Közmunkára ítélték a streamert, aki élő közvetítésben bántalmazta terhes barátnőjét

|

A férfit nagyjából egy éve tartóztatták le, de ügyében csak most született ítélet.

Hirdetés

Az ausztrál Fortnite streamer, Luke "MrDeadMoth" Munday ügyében a héten hozott ítéletet a bíróság, aki 2018 decemberében a lehető legundorítóbb tettet hajtotta végre a nagyvilág szeme előtt: élő adásban bántalmazta terhes barátnőjét, ráadásul két kisgyerekük szeme láttára. A végtelenül szomorú ügynek nem is a jogi következményei lettek drasztikusak.

Hirdetés

A férfit családon belüli erőszak vádjában találták bűnösnek és 14 hónap közmunkára ítélték; ügyvédje állítja, hogy ügyfele kedves és odaadó ember, egyszeri esetről volt szó, ennek ellenkezőjére a hatóságok nem találtak bizonyítékokat. MrDeadMoth tettei nem csak jogi következményeket vontak maguk után: az eset óta elvesztette munkáját és partnerétől is külön él. Legalább arra már kevesebb az esély, hogy kiderüljön, nem csak egyszeri esetről volt szó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)