Hirdetés

Ilyen lenne az Angry Birds verekedős játék

|

Volt már néhány Angry Birds installáció, így nem nehéz elképzelni, hogy más univerzumok főhőseinek ruháit is magukra öltsék a madarak.

Hirdetés

Az Angry Birds: Star Wars már egy második részt is megélt. Nem lenne meglepő, ha ez után a Rovio más univerzumok felé nyitna, de ez egyelőre csak vágyálom (már persze csak annak, aki még nem kap hidegrázást, ha madarat kell pöckölgetni). Azért volt, aki komolyan elgondolkodott azon, hogy milyen lenne egy Angry Birds: Street Fighter.

Megkérték a Rovio művészeit, hogy rajzolják le milyen lenne, ha ez a két, igencsak különböző sorozat összeházasodna. A csapat egyik rajzmesterét meg is fogta az ötlet, deviantArt profiljára el is készítette saját vízióját.

Nem biztos, hogy annyira ijesztő lenne, ha Ryu helyett egy piros madár csipogná el a hadoukent, de ez a megvalósítás ütős lett. Szerintetek milyen világokat kellene még meglátogatniuk a mérges madaraknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)