Hirdetés

Valaki a valóságra portolta a Street Fighter II élményét

|

Alapvetően nincs túl sok értelme ennek az alkalmazásnak, de a Street Fighter élmény a saját valóságunkban is imádni való.

Hirdetés

Abhishek Singh, aki korábban már megalkotott egy FPS nézetű Mario HoloLens élményt, most a Street Fighter II-t hozta át a valóságba. A mobil alkalmazás a világunk asztalaira, utcáira vagy éppen parkolóira vetíti rá a játék harcosait, hogy ott küzdhessenek meg egymással.

Hirdetés

Kicsit instabil, kicsit darabos, de ez nem von le abból, hogy mennyire menő is AR-ben nyomni a klasszikust. A legszebb része a videónak a vége, ahol egy parkolóban álló 3D-s autót lehet szétrugdalni Kennel.  Na de nézzétek csak!

Hogy tetszik a valóságos retró élmény?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)