Hirdetés

Street Fighter: Resurrection - jön egy újabb élőszereplős sorozat (videó)

|

Tavasszal új Street Fighter websorozat születik a Capcom és a Machinima együttműködéséből: ez lesz a Resurrection és van már hozzá kedvcsinálónk is.

Hirdetés

A Machinimán debütált a Mortal Kombat: Legacy, majd később a Street Fighter: Assassin's Fist sorozat és ezzel a hátszéllel indul el jövő tavasszal a Street Fighter élőszereplős miniszéria is a Capcom teljes támogatásával - szól a hivatalos sajtóközlemény. 

A Street Fighter: Resurrection egy ötepizódosra tervezett, élőszereplős websorozat lesz, amely az első olyan Machinima sorozat, ami a go90 nevezetű közösségi platformon debütál majd 2016. márciusában.

A Resurrection történetében természetesen felbukkan majd Ryu és Ken is, ám a középpontban Charlie Nash lesz látható, akit Alain Mousi (Kickboxer, Suicide Squad, X-Men: Az eljövendő múlt napjai), alakít, az alábbi ízelítő is rá fókuszál: 

Nash története tíz évvel a Street Fighter: Assassin's Fist eseményei után játszódik, a stáb pedig szinte ugyanaz, mint a 2014-es élőszereplős széria esetében: visszatér Joey Ansah rendező, valamint a Ryu-t alakító Mike Moh és a Ken bőrébe bújó Christian Howard. A Machinima még adós nekünk a pontos megjelenési dátummal, a szereposztással és a történet infóival, hamarosan ezeket is megkapjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)