Hirdetés

Street Fighter: Resurrection trailer - Charlie Nash beköszön

|

Új trailert kapott a hamarosan megjelenő Street Fighter: Resurrection nevezetű websorozat, amely a Capcom és a Machinima együttműködéséből született.

Hirdetés

A Machinimán mutatkozott be a Street Fighter: Assassin's Fist websorozat és itt debütál március 15-én az élőszereplős, ötepizódosra tervezett Street Fighter: Resurrection is, amely tíz évvel az előd eseményei után játszódik és felsorakoztat karaktereket a Street Fighter V játékból is. 

A mellékelt új trailerben kicsit többet is megtudhatunk a Street Fighter: Resurrection sztorijáról: a Interpol ügynökök hívják Ryu-t és Kent segítségül, mikor tudomást szereznek róla, hogy az M. Bison vezette bűnszervezet, a Shadaloo részt vesz egy titkos fegyverszállításban, ráadásul úgy tűnik, hogy ebben az újjáéledt Charlie Naash keze is benne van, akit Alain Mousi (Kickboxer, Suicide Squad, X-Men: Az eljövendő múlt napjai) alakít. És harcból sincs benne hiány: 

A stáb szinte ugyanaz, mint a 2014-es élőszereplős széria esetében (a rendezői székben ismét Joey Ansah foglalt helyet), viszont a Resurrection az első olyan Machinima sorozat, ami a go90 közösségi platformon is debütál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)