Hirdetés

Street Fighter: Resurrection - már nézhető a websorozat

|

Elérhetővé vált az új Street Fighter websorozat, a Resurrection, amely az Assassin's Fist folytatásának és a Street Fighter V játék előzményének számít.

Hirdetés

Ha emlékeztek még a Machinima csatornán tavaly bemutatkozott, élőszereplős Street Fighter: Assassin's Fist című websorozatra, akkor betudjátok lőni azt is, hogy milyen az új webszéria, a Resurrection, amelyet ugyanaz a stáb készített, csak éppen tíz évvel előbb járunk a történetben. 

A Street Fighter V előzményeként is szolgáló Street Fighter: Resurrection sztorijában M. Bison bűnszervezete, a Shadaloo keveri a keverni valót, miközben megtudjuk, hogy mi történt Charlie Nash-sel (Alain Mousi) és a Ryu-Ken páros is belekeveredik a képletbe, de úgyis mindenki csak a jól megkoreografált összecsapásokra kíváncsi, szóval a történet most másodlagos: 

Az élőszereplős Street Fighter: Resurrection websorozat már elérhető a go90 közösségi platformon keresztül, amit ti is megnézhettek, ha letöltitek az ingyenes appot az iOS vagy Android eszközötökre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)