Hirdetés

Street Fighter tévésorozat készül

|

A Street Fighter: Assassin's Fist webszéria alkotói felelnek majd az új sorozatért.

Hirdetés

Örülhetnek a Street Fighter-rajongók, a népszerű videojátékszéria ugyanis hamarosan egy új médiumban tér vissza. A Deadline Hollywood információi szerint az Entertainment One produkciós cég felkarolja az Street Fighter: Assassin's Fist websorozat készítőit, és velük gyártatja le a legújabb Street Fighter adaptációt.

Hirdetés

A szóban forgó tévésorozat a Capcom teljes támogatását is élvezi, ami mindenképpen jó jel. A 2014-es Street Fighter: Assassin's Fistet is sokan szerették, úgyhogy mi abszolút bizakodóak vagyunk. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az új tévésorozat története az 1991-es Street Fighter 2: The World Warrioron alapszik. Valamint elárulták, hogy biztosan feltűnik majd a képernyőn Ryu, Ken, Guile, Chun-Li és M. Bison is. Még nem tudni, egészen pontosan mikor számíthatunk az új sorozatra, de addig is érdemes belenézni az Assassin's Fistbe.

Ti örültök, hogy készül egy Street Fighter tévésorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)