Hirdetés

Súlyos sérülésekkel távoztak streamerek a TwitchCon egyik megmérettetéséről

|

Volt, akinek kiment a térde, míg másnak fémet kellett ültetni a hátába.

Hirdetés

Arról hallottunk már néhányszor, hogy e-sportolók súlyos kézsérüléseket szereznek, amik miatt fel kell adniuk a karrierjüket, de streamerekkel, influencerekkel viszonylag ritkán történik baleset munka közben. A hétvégi, San Diego-i TwitchCon során azonban többen is megsérültek egy hanyagul kivitelezett eseményhelyszín miatt.

A Lenovo Legion standján rendezték meg a Face Offot, ahol a streamerek állványokról próbálták lelökni egymást a szivacskockákkal teli padlóra. A problémát az okozhatta, hogy a pódiumokat körülvevő gödör nem volt elég mély, és pusztán egy réteg szivacs hevert benne, alatta pedig a kemény padló várta a leesőket.

Hirdetés

A legsúlyosabb sérülést a 802 ezer feliratkozóval rendelkező Adriana Chechik szerezte, akinek a hátát kellett műteni, mert két helyen eltört a gerince, de LochVaness sem úszta meg sérülés nélkül: neki a térde ment ki és a bokája húzódott meg, mikor ünneplés után leugrott a kockák közé. Mások hát- és egyéb fájdalmakra panaszkodtak.

A versenyzőket állítólag óva intették attól, hogy a gödörbe vetődjenek, de ez nyilván nem várható el egy olyan attrakciónál, ahol az élmény része a kockák közé esés.

Egyébként egy másik streamer, Zummmers a bokáját törte el egy olyan játékban, ahol egy nappaliban kellett egy lufit a lehető legtovább a levegőben tartani.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)