Hirdetés

Castlevania: Symphony of the Night - így lehet vakon végigvinni egy óra alatt

|

Láttunk már extrém végigjátszásokat nehéz játékokhoz, de ez a Castlevania speedrun még így is meglepett minket.

Hirdetés

Szeretjük az extrém végigjátszásokat és a speedrunokat, viszont eddig főleg a Dark Souls kapcsán kerültek elő az igazán őrült ötletek. A 2016-os Games Done Quick során most egy szintén klasszikusnak mondható játék került elő, egy hihetetlen csavarral.

Jelenleg is zajlik a Summer Games Done Quick 2016, ahol zseniális speedrunnerek igyekeznek megdönteni a legdurvább világrekordokat, miközben a nézők a Doctors Without Borders szervezetnek adományozhatnak pénzt, ezzel segítve az orvosi ellátást a fejlődő és háború súlytotta országokban.

Lenyűgöző rekordok szoktak születni ezeken az eseményeken, néhány játékos pedig egészen magasra teszi a lécet: az egyik új rekordban bekötött szemmel sikerült egy óra alatt végigjátszani a Castlevania: Symphony of the Nightot.

A legjobb játékosok nagyjából 20 perc alatt tudnak végezni a játékkal, szóval az egy órás végigjátszás egy kiváló eredmény, ha figyelembevesszük, hogy egész végig nem látott semmit. Egyébként ha szeretnétek élőben követni a rendezvényt, akkor ezen a linken folyamatosan nézhetetitek a speedrunokat, itt pedig megtaláljátok a menetrendet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)