Hirdetés

Summer Games Done Quick 2019 - ma rajtol el a nagy nyári speedrun buli

|

Az esemény résztvevői néhány óra leforgása alatt végeznek egy-egy játékkal, közben pedig még jótékonykodnak is.

Hirdetés

A Games Done Quick nevű szervezet azzal az egyszerű, de nemes céllal jött létre, hogy összekapcsolja a speedrunok szerelmeseit a jótékonykodással. A srácok számos rendezvényt lebonyolítottak már, és idén is számos villámgyors végigjátszásra számíthatunk, hamarosan indul is a nyári bevetés.

Hirdetés

A résztvevők többek között olyan remek kalandokkal próbálnak meg minél gyorsabban végezni, mint a Portal 2, a Spyro Reignited Trilogy, a Devil May Cry, vagy épp a Titanfall 2. Természetesen több klasszikus videojáték is jelen lesz a több napos rendezvényen, így a speedrunnerek például a Metroidban, a Contrában, a Castlevaniában, illetve a Super Mario Bros. 2-ben is próbára teszik tudásukat.

Ahogy azt már megszokhattuk, az esemény nemcsak a gyors végigjátszásokról szól, ugyanis az összes befolyt adományt a Doctors Without Borders nevű segélyszervezetnek ajánlják fel a szervezők. Egyébként a tavaly nyári speedrun bulin több mint 2,1 millió dollár jött össze, szóval van okunk reménykedni abban, hogy sikerül idén is sokat dobálni a kalapba a nemes cél érdekében.

A Summer Games Done Quick magyar idő szerint ma 18:30-kor indul el, és itt megleshetitek a teljes beosztást is. Az alábbi streamen pedig figyelemmel követhetitek a történéseket.

Nézd meg GamesDoneQuick élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ha pedig adakoznátok, akkor itt a remek alkalom!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)