Hirdetés

Ezek a játékok fognak pörögni az idei Summer Games Done Quick rendezvényen

|

A nyári jótékonysági esemény során rengeteg klasszikus címet fognak végigjátszani, méghozzá rohamtempóban.

Hirdetés

A Summer Games Done Quick rendezvényt a 2017-es Prey, az eredeti Half-Life és Portal 2, sőt még az Uncharted: Drake's Fortune sem fogja megúszni.

Hirdetés

A június 23 és 30 között, az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő Summer Games Done Quick speedrun maraton alatt ismert játékokat játszanak végig a lehető legrövidebb idő alatt, folyamatosan emelve a tétet, ezzel gyűjtve adományt a Doctors Without Borders és a Prevent Cancer Foundation egészségügyi szervezeteknek. Az adakozás mellett lehetőségünk van élőben, stream formájában követni az eseményt, vagy később összeállításként megnézni a legfontosabb pillanatokat.

A gyors tempó miatt természetesen nagyon sok játékra jut idő, így a Summer Games Done Quick oldalán egy jókora listát tettek közzé a kijátszandó címekről, amin olyan klasszikusok szerepelnek, mint a Diablo 2: Lord Of Destruction, a Final Doom, a Half-Life 1-2 és a Resident Evil 2. De RTS örökzöldek is előkerülnek: ilyen például a Starcraft: Brood War Protoss kampánya, vagy a Red Alert 3. Továbbá a Borderlands 2 co-op tartalmai, a Dark Souls első két epizódja, valamint a Skyrim story küldetései is kapnak némi törődést. Szóval lesz miért követnünk a nyári jótékonysági rendezvényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)