Hirdetés

Madden NFL 19 - ismét megjósolta a játék, ki nyeri a Super Bowlt

|

Kevesebb mint egy hét múlva összecsap a Rams és a Patriots, itt az ideje, hogy megtudjuk, milyen győzelmet tippel az EA Sports játéka.

Hirdetés

Az idei a tizenhatodik év, hogy az EA Sports lejátszatja az NFL nagy döntője, a Super Bowl meccsét játéksorozatának épp aktuális részével.

Hirdetés

A játék tíz alkalommal helyesen tippelte meg az eredményt, négyszer a végső pontkülönbséget is eltalálta, mi több, egyszer, 2015-ben konkrétan a pontos végeredményt is. 2013 óta felváltva tippel jól és rosszul, ha folytatódik a sorminta, most igaza lesz. A Madden NFL 19-ben a két gép által lejátszott meccs első félidejében a Patriots 17-3-ra elhúzott, viszont végül a Rams nyert 30-27-tel.

Szerintetek tényleg a Rams fog nyerni? Vagy behúzza a kupát Tom Brady és a Patriots?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)