Hirdetés

Egy teljes nap amerikai focival készülünk a Super Bowlra

|

Magyar amerikai focistákkal, a média képviselőivel és rajongókkal Maddenezünk egy egész napos tornán, közben pedig kibeszéljük az NFL és a hazai amerikai foci ügyes-bajos dolgait.

Hirdetés

Jövő vasárnap elérkezik az ötvenharmadik Super Bowl és kiderül, hogy a nyár végi edzőtábor óta végzett folyamatos munka a New England Patriotsnek hoz újabb gyűrűt, vagy a Los Angeles Rams csapata emelheti magasba a Lombardi-trófeát. Addig viszont nem csak a kétes népszerűségnek örvendő Pro Bowlt nézhetik a sport magyar rajongói, hanem a nagy meccsre készülve egy érdekes új netes műsorral, az Esport Universum és a Trash Talk közös szervezésében debütáló Super Bowl Warmuppal is bemelegíthettek.

Hirdetés

A ma déltől nagyjából este 8 óráig tartó műsort a YouTube-on a Fusion TV csatornáján, a Facebookon pedig a Trash Talk oldalán nézhetitek, ahol alapvetően egy egész napos baráti Madden NFL 19 tornát követhettek figyelemmel, amire a GameStar is meghívást kapott (és jómagam veszek részt a műsorban). A tizenhat játékost számláló mezőnyben ott lesznek a HFL élcsapatainak játékosai (a Budapest Wolves mellett a Cowbells, a Győr Sharks, és a Fehérvár Enthroners is képviselteti magát), a média becsületét a Fűzővel kifelé! blog és a Digi Sport munkatársai mellett a Trash Talk gárdájának oszlopos tagja, Kovács Sándor igyekszik majd megvédeni, végül pedig a Sport TV műsorának nézői közül bejutott játékosok teszik teljessé a négy csoportot.

A meccseken kívül laza beszélgetés lesz a program Tőrös Balázs vezetésével, aki a résztvevőkkel a hazai amerikai foci helyzetét, az NFL-t és természetesen Super Bowlt is kivesézi majd. Úgyhogy ha szeretitek az amerikai focit, mindenképp nézzetek bele a műsorba a nap folyamán és segítsetek beimádkozni a labdát az end zone-ba!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)