Hirdetés

Napi büntetés: tudtátok, hogy akár egy gombbal is végigjátszható a Super Mario 64?

|

Habár csak akkor érdemes megkísérelni ezt az őrült mutatványt, ha rengeteg szabadidővel rendelkeztek.

Hirdetés

Sokaknak ismerősen csenghet Rudeism neve, ugyanis ő volt az a videós, aki korábban például hangutasításokkal kalandozott Skyrimben, illetve fidget spinnerrel irányította az Overwatchot. Most pedig egyetlen gomb nyomogatásával sikerült végigjátszania a Nintendo egyik klasszikusát.

Hirdetés

A legtöbb játékos valószínűleg egy egész kontrollerrel játszotta végig az 1996-os Super Mario 64-et, azonban a kreatív streamernek mindössze egy gombra volt szüksége ehhez. Mindennek a végrehajtásához természetesen szükség volt egy kis trükközésre, így a gomb hosszabb vagy rövidebb ideig való lenyomásával sikerült lemásolnia a kontroller többi gombjának működését. Rudeism használt néhány kisebb makrót is, amik nélkül szinte lehetetlen lett volna befejeni a kalandot, de még így is több mint 70 óráig tartott a végigjátszás.

Nézd meg Rudeism Beating Super Mario 64 with ONE BUTTON! című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Kíváncsian várjuk, hogy legközelebb milyen rendhagyó módon fog végigjátszani valamit a streamer. Szerintetek mit lehetne még kontrollerként használni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)