Hirdetés

Óriási teljesítménnyel döntötte meg a Super Mario 64-es világrekordot egy speedrunner

|

Élőben követhették végig a nézők, ahogy a streamer kevesebb mint 100 perc alatt szedte össze mind a 120 csillagot a játékban.

Hirdetés

Rengeteg kreatív speedrunt láthattunk már korábban, de a játékosok valahogy még mindig képesek meglepni minket őrületes ötleteikkel vagy épp egy olyan eredménnyel, amely eddig még nem sikerült senkinek.

Hirdetés

Cheese05-nek 1 órára, 39 percre és 57 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy összegyűjtse a 120 csillagot, és ezzel meg is döntötte az előző csúcstartó, Batora324 eredményét, aki mindössze egy nappal előtte állította fel az új rekordot. Ráadásul csak nyolc másodperc van a két idő között, de egy speedrunban ez is rengeteget számít.

Cheese el is érzékenyült egy kicsit, miután végzett a játékkal, de teljesen érthető a reakciója, hisz ez a legnehezebb Super Mario 64-es speedrun.

Élő videó megtekintése innen: cheese05 – www.twitch.tv

Ti melyik játékkal végeztetek eddig a leghamarabb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)