Hirdetés

Sokára jelenik meg a Super Mario Bros. animációs film

|

A Gru, A kis kedvencek titkos élete és a Minyonok címek mögött álló stúdió nem kapkodja el a Nintendo bajszos sztárjának animációs filmjét.

Hirdetés

Ha a Detective Pikachu nem lenne elég a boldogsághoz, belátható időn belül egy másik ikonikus karakter is beköltözik a mozikba: a Nintendo világhírű vízvezetékszerelőjéről van szó, viszont ne várjátok ki féllábon, sokára válthattok csak jegyet rá. 

Hirdetés

A Super Mario Bros. animációs filmet az Illumination Entertainment készíti a Nintendóval és a széria atyjával, Shigeru Miyamotóval együttműködve, akik olyan slágereket tudhatnak a portfóliójukban, mint a Gru trilógia, a Minyonok és A kis kedvencek titkos élete. Most az Illumination alapítója és az említett címek producere, Chris Meledandri a Variety-nek erősítette meg, hogy a Mario adaptáció várhatóan 2022-ben kerül mozikba, addig ne is számítsunk rá. 

Meledandri szerint az előző próbálkozás, az 1993-as feldolgozás (Bob Hoskinsszal és John Leguizamóval) azért siklott ki, mert a készítők nem vonták be a munkálatokba a játék atyját, viszont ők szorosan együtt dolgoznak Miyamotóval annak érdekében, hogy a lehető legélvezetesebb végeredményt kapjuk. Mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)