Hirdetés

Ebbe a suliba öröm lenne bejárni

|

Shenzhen városában tudják, hogy kell hangulatot csinálni a tanuláshoz. Marionak öltözött Luigivel.

Hirdetés

Egy Flickr felhasználó, DCMaster szúrta ki az épületet, melynek oldalát teljesen befedték egy Mario stílusú mintázattal. Ha közelről megnézitek a képet, látható, hogy nem csak egyszerűen ráfestettek a színtelen falra, hanem egyes része ki is vannak domborítva szépen.

A lenti képeken jól látható, hogy a tervező úgy oldotta meg, hogy maga Mario még messziről is kiköszönjön a fal széléből. Egyébként az alkotás célja valószínűleg az, hogy az odajáró csemetéket ne riassza el a színtelen, komor fal. Más oka nem nagyon lehet, tekintve, hogy a shenzheni általános iskolában a mangákkal és animékkel kapcsolatos ismereteket oktatják, és hát a Mario egyik kategóriába sem nagyon illik bele. A Nintendo még nem jelezte, hogy gondjuk lenne a dologgal, de reméljük egy ilyen alapvetően jóindulatú festéssel nem is lesz.

Egyébként ha jól figyeltek, észrevehetitek, hogy a képen valaki rossz szekrényből öltözködött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)