Hirdetés

Így lesz a Super Mario háborús propaganda

|

Újabb remek képekkel bővült a második világháborús Mario plakátok egyedi sorozata, vagyis harcba hívnak a tekikatonák. Ha nem velük vagy, ellenük vagy.

Hirdetés

A pop art mozgalom újra virágkorát éli a retro fétis felerősödésével, s előszeretettel választja témájának gyermekkorunk meghatározó játék- és képregény-élményeit. Természetesen ez alól az idén 30 éves Super Mario Bros. sorozat sem lehet kivétel, ezúttal a második világháború korabeli harcra buzdító röplapok képi világát követve.

A Mario Propaganda sorozat legújabb darabjai már megrendelhetőek az internet boldog világában poszterként 30 dollárért, avagy az ínyencek számára számozott, limitált szignóval ellátott giclée nyomatként 40 dollárért. A kínálat eredetileg tíz darab plakátot tartalmazott, ez bővült most hét új alkotással.

Nézzétek meg a legújabb hangulatos propaganda képeket, kommentben pedig jöhet, hogy melyik lett a kedvencetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)