Hirdetés

800 órán át készült a horgolt Super Mario Bros. térkép

|

Van az, amikor az ember rajongásból még akár a hétvégéit is rászánja egy ötletre, meg van az, amikor belerak nyolcszáz órát a projektjébe.

Hirdetés

A Nintendo meglepően nem nyomott annyira sok Marioval kapcsolatos dolgot az arcunkba az ide E3-on, de nem ússzuk meg ennyivel. Az alábbi elszánt fiatalember ugyanis nem kevesebb, mint 800 órát szánt rá arra, hogy ezt kiváló minőségű, a legapróbb részletekig kidolgozott térképet elkészítse, ráadásul nem is akármilyen módszerrel.

Kjetil Nordin egy norvég származású programozó és ejtőernyős bajnok, de egy igazi maximalistának ez természetesen nem elég. Nordin hirtelen felindulásból úgy döntött, hogy egy horgolt Super Mario térképet fog készíteni (egészen pontosan a Super Mario All-Stars térképét), nagyjából 800 órányi kutatás és horgolás után pedig el is készült a végeredmény. A készítő nagyon alapos munkát végzett: ahelyett, hogy csak megközelítőleg pontos képet készített volna, utánajárt minden egyes színnek és addig kereste, amíg nem találta meg a tökéletes árnyalatokat.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)