Hirdetés

Napi büntetés: a Super Mario első pályája függőlegesben idegesítő csak igazán!

|

Nem, a Super Mario Maker 2 játékosok még mindig nem adták fel a legendás 1-1 pálya újrakeverését.

Hirdetés

A Super Mario Maker 2 közösségének szent célja, hogy halálra idegesítsék egymást a különböző nehézségű 1-1 variációkkal. Az 1-1 az eredeti Super Mario Bros. első pályája volt, amit már mindenki fejből végignyom. Kivéve, ha az egészet az oldalára állítják.

Hirdetés

Az egyik alkotó, DannyB úgy gondolta, hogy mókás lenne a függőleges változat elékészítése, és nem tévedt. Az átdolgozott 1-1 ugyan nem a pálya létező legnehezebb verziója, de így is meggyűlhet vele sokak baja. És sokakban felidézheti majd a Getting Over Ittel töltött kellemetlen órákat.

Aki szeretné maga is kipróbálni az átalakított 1-1-et, az az  ID: 9M3-SNK-WRF kód alatt találja ezt az agygereblyéző megoldást, további kellemes önkínzást kívánunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)