Hirdetés

Super Mario Maker 2 - már egy 3D-s kalandjáték is készült benne

|

Nagyon ötletes megoldásokkal sikerült egy tényleg hátborzongató labirintust csinálni a Super Mario Maker 2-ben.

Hirdetés

Először a DOOM játékdizájnereként is ismert Tom Hall szúrta ki a japán alkotó, Negi-san által készített, elképesztő Super Mario Maker 2 pályát. A célja az volt, hogy a régi idők kalandjátékait hozza vissza a Mario játékok tálalásában, és a feladat hibátlanul sikerült, ahogy azt ti is láthatjátok a lenti videón.

Hirdetés

A 3D Maze House névre keresztelt csodában, a pálya jobb oldalát a "kezelőfelület" foglalja el. Itt mozgathatjuk a karakterünket az egyes csövek és ajtók kiválasztásával. A képernyő közepének alján helyezkedik el a kis térkép, és a jelzés, hogy éppen hol is vagyunk az útvesztőben. A terep nagy részét a "majdnem 3D-s" labirintus foglalja el, amit Negi-san elképesztő részletességgel dolgozott ki.

Akinek megvan a játék és érdekli őt a pálya, az a P59-698-55G kódot beütve fogja megtalálni. Le a kalappal az alkotó előtt, ilyen szintű kreativitást ünnepelni kell!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)