Hirdetés

Vajon milyen lehet a valóságban videojáték karakterré változni?

|

A Nintendo eljátszott a gondolattal, hamarosan nyíló vidámparkjában több helyszínen úgy érezhetjük majd, mintha egy játék világába csöppentünk volna.

Hirdetés

A vidámpark terveit először 2017-ben mutatta be a Nintendo, és idén nyártól a Universal Studios Japan várja a játékok iránt rajongó vendégeket. A Super Nintendo Worldben ki lehet próbálni, milyen lenne igazából a Mario Kart, Yoshi hátán lehet barangolni, és a különleges karperecekkel még érmegyűjtögetés, másokkal való versengés és boss harcok is élvezetesebbé teszik az élményt.

Hirdetés

A Bloomberg riportere már meg is osztotta Twitteren, hogy várhatóan hogy fognak kinézni az okostelefonokkal szinkronizálható karkötők.

A különleges vidámpark bemutatójára egy hangulatos videoklipet is készítettek a Galantis és Charli XCX közreműködésével.

A Super Nintendo World Japánban a tokiói olimpia kezdete előtt fog megnyitni, de egyelőre pontos dátumot nem közöltek. A vidámpark pedig a Universal tervei szerint később Hollywoodban és Orlandóban is megnyílik majd.

Akárhova is kell elutazni ezért az élményért, készen állunk rá. Kezdjünk spórolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)