Hirdetés

Kiderült, mikor nyílik meg az első Nintendo vidámpark

|

Ha minden jól megy, a rajongók jövőre már meg is látogathatják a mindenféle jósággal teli helyet.

Hirdetés

Jó néhány éve már szóba került, hogy a Universal Studios olyan vidámparkokat tervez létrehozni, ahol minden a Nintendo körül forog, de azóta nem igazán hallottunk erről a projektről. Nemrég viszont ismét szóba került, és már azt is tudjuk, nagyjából mikor nyitja meg kapuit az első ilyen hely.

Hirdetés

A Universal Studioshoz tartozó Universal Parks & Resorts vezérigazgatója, Tom Williams egy rendezvényen leplezte le, hogy jövő tavasszal fog megnyílni Japánban, egészen pontosan Oszakában a Super Nintendo World névre hallgató vidámpark. A látogatók már nyitáskor kipróbálhatnak egy Yoshi témájú mókát, valamint belekóstolhatnak a valódi Mario Kartba is. Williams azt is elárulta, hogy a látogatók mágneses karszalagokat kapnak majd, amelyek számolják az interaktív játékokban elért pontszámokat, és mindezt szinkronizálhatják a konzoljaikkal, feltehetően ilyen-olyan jutalmakért.

Jelenleg egyébként az oszakai parkon túl még három másik Super Nintendo World van tervben, hiszen a Universal Hollywoodba, Orlandóba, valamint Szingapúrba is el szeretné vinni a Nintendo-élményt, de egyelőre nem tudni, hogy erre mikor kerülhet sor.

Ti ellátogatnátok a Super Nintendo Worldbe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)