Hirdetés

Super Smash Bros - ilyen lenne, ha a Valve készítené

|

Hogy festene, ha a Valve karaktereit összeeresztenénk egy pofozkodós játékban? Hát, valahogy így.

Hirdetés

Számos felejthetetlen karaktert kaptunk már a Valve-től eddig is, a jövőben pedig -ha minden igaz - újabb alakok népesítik majd be a Half Life és Left 4 Dead univerzumokat. Ezek a karakterek azonban viszonylag ritkán találkoznak (általában csak a beöltözős rendezvényeken pacsizik néhány kosztümös alteregójuk), pedig milyen csodát lehetne kihozni, ha elmosnánk a határokat.

Az alábbi trailert crazyhalo készítette, aki egy összehasonlító videót is mellékelt a trailer mellé, hogy összevethessük az eredeti videóval. A Super Smash Bros Source a Valve játékainak legtöbb karakterét felvonultatja (bár a Dota 2 107 hőséből azért jópáran kimaradtak), és egy zseniális trailerben mutatja meg, mennyi potenciál rejlik ebben a projektben.

Több mint valószínű, hogy a játék nem jut majd ennél a trailernél tovább, az alkotó munkája mindenesetre dicséretes, az animációk igencsak jól sikerültek. Egyébként is, a Valve fejlesztői ne foglalkozzanak most semmi mással, heggesszék csak szépen Gordon Freeman kalandjait, hátha még megérjük a megjelenést.

Ti kipróbálnátok a Super Smash Bros Source-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)