Hirdetés

Csendháborításhoz riasztották a rendőröket, akik inkább beszálltak játszani

|

Ha már úgyis ki kellett menniük, eltöltöttek ott még néhány percet.

Hirdetés

A Nintendo kompetitív játékaiban az a jó, hogy pillanatok alatt bárki, videojátékos tapasztalattól függetlenül belerázódhat a játékmenetbe, elsajátíthatja az irányítást, és jól szórakozhat.

Hirdetés

Nem tudni, mennyire volt jártas a videojátékok világában az a néhány minnesotai rendőr, akik a Yahoo Lifestyle beszámolója alapján kivonultak egy lakáshoz, ahol a szomszédok szerint őrületes hangoskodás zajlott, de mivel nem találtak bizonyítékot a csendháborításra, inkább lenyomtak pár meccset a srácokkal. Az egyik srác szerint olyannyira nem hangoskodtak, hogy még a játék hangját is levették. A rendőrök megállapították, hogy valóban nincs probléma, majd egyikük megkérdezte, mit játszanak, mire a játékosok visszakérdeztek, hogy van-e kedvük csatlakozni. Ketten felemelték a kezüket, beszálltak, és bár olyan kérdéseket tettek fel, hogy "Melyikkel kell ugrani?", valójában elég jól nyomták. 

Igazából mi sem bírtuk volna ki, hogy ne nyomjunk pár menetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)