Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - nyugalom, banánnal is lehet játszani

|

Ha esetleg valaki nem kedveli a Switch kontrollereit, akkor annak mutatunk egy alternatívát.

Hirdetés

Ha úgy érzed, hogy jó vagy egy játékban, mindig jusson eszedbe: valaki banánnal nyomja.

Hirdetés

Szinte hagyomány lett abból, hogy egyes játékokat Guitar Hero-s gitároktól kezdve táncszőnyegeken át kormánnyal is végigjátszák a legelvetemültebb rajongók. A legjobb ötlet mégis az volt, mikor valaki néhány frissen vásárolt banánt alakított át kezdetleges kontrollerré, ez az őrület pedig a napokban megjelent Super Smash Bros. Ultimate világát is elérte.

A Nintendo legendás játékát Switch Pro kontrollerrel, Joy-Conokkal, de még kifejezetten a játékhoz készített GameCube irányítóval is lehet játszani, ám egy ATwerkinYoshi nevű Twitch-streamernek egyik opció sem volt tökéletes. A Makey Makey Kit program segítségével gyakorlatilag bármilyen felületet gombbá alakíthatunk, a streamer választása mégis néhány banánra esett.

A bizarr, de legalább annyira vicces megoldást mozgásban is megnézhetitek:

Nézd meg ATwerkinYoshi BANANA CONTROLLER vs the World! című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A végeredmény pontosan olyan - oké, talán egy fokkal jobb -, mint amilyenre az ötlet hallatán számíthattunk. Működik a dolog úgy, ahogy, de versenyeket biztos nem fog nyerni vele az elszánt streamer. Mi mindenesetre jót mosolyogtunk a próbálkozáson.

Volt már olyan, hogy ti is valamilyen extrém nehezítéssél játszottatok a móka kedvéért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)