Hirdetés

Superman után Aquaman is főszerepet vállalhat egy Vaják-sorozatban

|

Több forrás is azt állítja, hogy a Netflix Jason Momoát szeretné leszerződtetni a Witcher: Blood Origins főszerepére.

Hirdetés

A Netflixen tavaly debütáló Vaják sorozat hatalmas sikert aratott, így a stúdió nem csak a következő évadot, de néhány előzménysorozatot is berendelt, melyeken jelenleg az előkészítő munkálatok zajlanak. Ezek közül az egyik a The Witcher: Blood Origin, mely több mint ezer évvel előzi meg Ríviai Geralt történetét, és több forrás szerint Jason Momoa lehet a főszereplője.

Hirdetés

A Redanian Intelligence több forrásra is hivatkozott, akik azt az információt szállították, hogy Aquaman és Khal Drogo színésze most Andrzej Sapkowski fantasy univerzumába is beteszi a lábát. Mivel a Blood Origins egy előzménysorozat lesz, mely a tündék és emberek konfliktusára, valamint a vajákok megszületésére koncentrál, így Momoa egyáltalán nem tűnik rossz választásnak.

A közel két méter magas, kegyetlen izomzattal rendelkező színészt tökéletesen el tudnánk képzelni egy ezüst és egy acélkarddal, amint az első vajákok egyikeként halomra kaszabolja az éppen csak szárnyait bontogató emberiségre leselkedő szörnyhordákat. Persze mindezt még egyetlen hivatalos forrás sem erősítette meg, így legalább egy strigányi távolságtartás javallott.

Ti örülnétek, ha Jason Momoa vaják-gúnyát öltene?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)