Hirdetés

Két újabb vádlottja van a tavalyi halálos kimenetelű swattingnak

|

A gyanú szerint mindkettejüknek köze lehetett a szívatáshoz, amelynek következtében egy ártatlan ember életét vesztette.

Hirdetés

Tavaly év végén történt, hogy a néhány játékos által viccesnek gondolt swatting miatt meghalt valaki, és korábban már egy gyanúsítottja is volt a dolognak. Nemrég pedig két újabb név merült fel az eset kapcsán.

Hirdetés

Tyler Barriss mellett már két másik vádlottja is van a súlyos esetnek, Casey Viner és Shane Gaskill. Mindkettejük ellen átverés és az igazságszolgáltatás akadályozása miatt indítottak eljárást a hatóságok.

A gyanú szerint mindketten a Call of Duty-val játszottak, amikor vita alakult ki közöttük, és Viner meg akarta szívatni Gaskillt a swattinggal, ehhez pedig Barriss segítsége kellett. Barriss azonban hibás címet adott meg a rendőröknek, amikor betelefonált, így a kommandósok már egy olyan emberhez jutottak el, akinek semmi köze nem volt az egészhez. Mikor ez kiderült, a három srác törölte az összes üzenetet, hogy eltüntessék a bizonyítékokat. Ha a három gyanúsítottat bűnösnek találják, akkor egyrészt súlyos pénzbüntetésekre számíthatnak, másrészt pedig akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik őket.

Szerintetek milyen döntés születik majd az ügy kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)