Hirdetés

Sword Art Online: Fatal Bullet - lehullt a lepel a Bandai Namco titkos projektjéről

|

Már néhány napja megy a találgatás, hogy vajon mit takarhat a japán stúdió által meglengetett Projekt 1514, és most végre kiderült a nagy titok, újabb videojáték feldolgozást kap a népszerű anime.

Hirdetés

A hét elején írtunk arról a rövid teaser videóról, amit a Bandai Namco osztott meg, és nem igazán tudtuk, hogy mit jelent a Projekt 1514 elnevezés. A srácok nem hagyták sokáig a sötétben tapogatózni a rajongókat, bejelentettek egy új Sword Art Online játékot, ami a jelen generációs konzolokon kívül PC-re is megjelenik.

Hirdetés

A Sword Art Online: Fatal Bullet egy RPG elemekkel vegyített, TPS nézetű akciójáték lesz, amiben a Gun Gale Online virtuális világában fogunk majd kalandozni. Rajongóknak kötelező darab, ugyanis olyan karakterekkel is összefuthatunk, akik szerepeltek valamelyik könyvben, az animében vagy egy korábbi videojátékban.

A bejelentés mellé egy trailer is érkezett.

Megjelenési dátumot egyelőre még nem kapott, annyit tudunk, hogy valamikor 2018. elején jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)