Hirdetés

Számos új énekessel állt össze a League of Legends saját k-pop bandája

|

Az új album munkálataiban egy népszerű dél-koreai lánycsapat is részt vett.

Hirdetés

Stabilan tartja népszerűségét a League of Legends, amiből az évek során a Riot Games egy elég méretes franchise-t faragott, hiszen a MOBA alapján készültek már más műfajú alkotások is, az e-sport szcénájának pedig világszerte elképesztően sok rajongója van. Később aztán a Riot valódi énekesekkel összeállva létrehozta a K/DA nevezetű, a LoL egyes karaktereiből álló k-pop csapatot, ami továbbra is nagyon népszerű a rajongók körében.

Hirdetés

Hamarosan debütál a K/DA következő albuma, ami a már korábban megjelent, The Baddest című szám mellett még négy másikat tartalmaz majd. Ráadásul az I'll Show You című dalban közreműködött egy népszerű koreai lánycsapat is, a Twice, és a Riot Games egyik képviselője megerősítette, hogy a banda mind a kilenc tagja hallható lesz.

A Twice-on kívül egyébként sok más előadó is részt vett az album megalkotásában, ami egészen pontosan az alábbi számokat tartalmazza majd. Zárójelben a közreműködő előadók nevét olvashatjátok.

- The Baddest (Soyeon, Miyeon, Bea Miller, Wolftyla)
- More (Madison Beer, Soyeon, Miyeon, Lexie Liu, Jaira Burns, Seraphine)
- Villain (Madison Beer, Kim Petras)
- I'll Show You (Twice, Bekuh Boom, Annika Wells)
- Drum Go Dum (Aluna, Wolfytyla, Bekuh Boom)

Nektek hogy tetszik a K/DA eddigi munkássága?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)