Hirdetés

Videojáték készül a Szamuráj Jackből, a rajzfilm alkotói is faragják

|

Az Adult Swim Games gondozásában készülő játék a 2017-ben debütált finálé előtt játszódik majd, és sok ikonikus szereplőt viszontláthatunk benne.

Hirdetés

Szamuráj Jack története hatalmas népszerűségnek örvend, és komoly lelkesedés övezte, amikor megjelent a régóta parkolópályán pihenő sorozat lezáró évada. Noha Jack története befejeződött, a most bejelentett Samurai Jack: Battle Through Time egy ügyes húzással garantálja, hogy a rajongók visszatérhessenek a sorozat jellegzetes világába, és felvehessék a harcot Akuval. 

Hirdetés

A játékot az a Soleil Games kalapálja, akik a Naruto to Bourto: Shinobi Strikerrel már leszállították egy ikonikus rajzfilm videojátékos feldolgozását. Ugyan az említett cím nem hozott osztatlan elismerést a csapatnak, azért nem kell kétségbeesni, hiszen a Soleil számos egykori Team Ninja alkalmazottat tudhat a soraiban, aki jó eséllyel nem felejtették el, hogyan kell jó hack-and-slash játékot készíteni - ugyanis a Samurai Jack: Battle Through Times ebbe a műfajba tartozik majd.

A történet az Akuval történő végső összecsapás előtt játszódik és olyan ikonikus szereplők is feltűnnek majd benne, mint The Scotchman, Scaramouche vagy Sir Rotchild. A bejelentéshez egy rövidke előzetest is kaptunk, hogy ismerkedhessünk a játék stílusával:

A február 28-án kezdődő PAX Easten ott lesznek a sorozatért felelős alkotók is, többek között Genndy Tartakovsky, a széria megálmodója és rajzolója, valamint Darrick Bachman vezető író, aki a játék sztorijáért is felel. Az előzetessel együtt arra is fény derült, hogy még idén megkaparinthatjuk a játékot, mivel a megjelenést 2020 nyarára tervezik.

Ti örültök hogy készül egy videojátékos feldolgozás is a népszerű sorozathoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)