Hirdetés

Szavazz a kedvenc videojáték-kutyára!

|

Nem mindennapi voksoláson vehetünk részt, ugyanis több videojátékos négylábú is megküzd a "játékos legjobb barátja" virtuális trófeáért.

Hirdetés

Ha hiszitek, ha nem, a kutyák hihetetlenül jó évet zártak a játékiparban, sok kellemes pillanatot köszönhetünk nekik, de dicsőségük nem lehet teljes, míg valamelyikük meg nem nyeri a The CW csatorna World Dog Awards névre hallgató díjátadóját, vagy legalábbis azt a kategóriát (Top Video Game Dog), amelyben a virtuális ebek mérettetnek meg egymással. 

A pixelekből gyúrt, de érdemeikből ez cseppet sem levonó csahosok listájáról természetesen nem maradhatott le a Fallout 4 Dogmeatje, szerepel rajta Solid Snake hűséges kísérője, D-Dog a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain-ből, valamint a GTA 5 masszív kedvence, Chop is. Mindannyian nyelv-lógatva várják, hogy őket válasszátok, amit ezen az oldalon tehettek meg.

A World Dog Awards szavazásán egyébiránt sok más mellett dönthettek a legjobb filmes és sorozatos kutyusról is. A díjátadót január 14-én tűzi műsorára a The CW csatorna a komikus, George Lopez vezetésével.

Ha pedig a szavazás nyűg, akkor inkább itt kommentben mondjátok el, hogy szerintetek melyik a legjobb videojáték kutyus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)