Hirdetés

Szavazz: melyik videojátékos eseményt vagy bemutatót várod legjobban 2021 nyarán?

|

2021 nyarán dúskálni fogunk a videojátékos eseményekben, nem is olyan egyszerű feladat tehát kiválasztani közülük egyetlen egyet.

Hirdetés

Az E3 2021 és a nagy nyári bejelentések kapcsán nemrég egy külön cikkben összegeztük, mely napokon pontosan melyik kiadók videojátékos eseményeire, bemutatóira, showműsoraira számíthatunk az elkövetkező nagyjából két hónapban. 

Első körben jövő szerdán nézhetjük meg a Battlefield 6 nagyszabású leleplezését, de utána egyből felpörögnek az események, június 10-én már jön is a Summer Game Fest: Kickoff Live, két nappal később pedig már az E3 dübörög, jön a Ubisoft, az Xbox + Bethesda Games, és még sok más kiadó saját előadása.

Az alábbi szavazásban arra keressük a választ, hogy a ránk szakadó temérdek esemény közül ti egészen pontosan melyiket várjátok a legjobban.

Hirdetés

Azért, hogy a lehető legteljesebb legyen a kép, felkerült a lista végére a PlayStation is annak ellenére, hogy a Sony egyelőre semmiféle hivatalos bejelentéssel nem élt, és azt is tudjuk, hogy az E3-on biztosan nem lesznek ott idén sem. Ettől függetlenül nagyon meglepő lenne, ha az egész nyarat kihagynák, és nem kapnánk valamikor egy dedikált State of Playt. Tehát a kérdés adott, ti mit vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)