Hirdetés

Szeretnél egy profi webkamerát, esetleg egy mikrofont? Nevezz a Pólus videós pályázatán!

|

Egy héttel megtoldották a verseny határidejét, tehát még van egy kis időtök, hogy elvigyétek a Pólus Videósa Trófeát és a vele járó értékes nyereményeket.

Hirdetés

Ugyan múlt héten véget ért a Pólus videósuli, de ha lemaradtatok volna, akkor összeszedtük nektek, hogy milyen témákat boncolgattak a meghívott szakértők és a videósok. Emellett azonban zajlik egy videopályázat is, melyen mindenképp érdemes elindulni, ha éreztek magatokban kellő affinitást hozzá, hiszen nagyon hasznos videós kiegészítőket nyerhettek vele.

Hirdetés

A videós verseny döntőjére - a meghosszabbított határidő mellett - szeptember 20-án vasárnap kerül sor, eddig van tehát lehetőségetek beküldeni legfeljebb 20 perces alkotásaitokat, melyeket egy szakmai zsűri bírál majd el. Ha bejuttok a döntőbe, akkor máris gazdagabbak lesztek egy Geekcorner ajándékcsomaggal és egy belépőjeggyel a Comic Con Budapest vasárnapi napjára.

Ha viszont az elsők között végeztek, akkor ennél sokkal értékesebb nyereményeket is hazavihettek: a harmadik helyezett egy AVerMedia Live Streamer USB webkamerát, a második egy AVerMedia USB mikrofont, az első pedig egy AVerMedia Live Streamer webkamerát és egy AVerMedia mikrofont egyaránt magáénak tudhat.

A pályázat minden részletét megtaláljátok a Pólus Center honlapján. Az egyébként nagyon érdekes szakmai beszélgetéseket pedig a Pólus YouTube csatornáján találjátok, érdemes megnézni mindet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)