Hirdetés

Szeretnél látni egy sokkal modernebb PS5 DualSense kontrollert?

|

Egy dizájner elméje sokkal merészebb PlayStation 5 Dualsense kontrollert álmodott meg, mint amit majd a valóságban kapunk. Lenne kedvünk kézbe kapni, kár, hogy egy órán belül lemerülne.

Hirdetés

A Sony még mindig titkol jó néhány fontos információt a PlayStation 5 kapcsán, de azért időközben fény derült már több részletre is, és azt is tudjuk, milyen lesz a konzolhoz érkező, vadonatúj DualSense kontroller. Az irányító dizájnja alapján pedig valaki most el is készítette a saját verzióját, amit feltétlenül érdemes meglesni.

Hirdetés

Iskander Utebayev a saját Instagram-oldalára töltött fel egy rövidke videót, amiben egy nagyon érdekes PS5 kontrollert mutatott be nekünk. Néhány különbségtől eltekintve a kütyü külsőre szinte teljesen ugyanolyan, mint a DualSense, azonban van jó pár látványos funkciója. A beépített képernyő és gombokon megjelenő szimbólumok például kifejezetten menők, ráadásul még a kontroller formáját is pofonegyszerűen meg lehet változtatni.

Habár az Utebayev által bemutatott funkciók egyértelműen jól néznek ki egy videón, nem biztos, hogy túl praktikusak lennének játék közben. Nektek hogy tetszik ez a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)