Hirdetés

Szerinted is annyira cuki Pikachu, hogy ékszer lehetne belőle?

|

Nos, a japán U-Treasure egyértelműen így látja, ezért elkészített egy szemrevaló kiegészítőt.

Hirdetés

A The Pokemon Company és a U-Treasure összeálltak egy közös projektre, ami a lenti képeken látható - szó szerint - aranyos kis Pikachu ékszer. Az aranybevonatú ezüst zsebszörny egy 45 cm hosszú láncon lóg, maga a dísz pedig mindössze 14,4 mm magas. Nem túl nagy, de úgy alakították  ki, hogy a fenekén maradjon, ha letennéd az asztalra például egy közeli fénykép kedvéért.

Hirdetés

Bár nem túl olcsó, más ékszerekhez képest nem is vállalhatatlanul drága, a U-Treasure 23 100 japán jent kér darabjáért, ami nagyjából 60 000 forintnak megfelelő összeg. Természetesen ez csupán az aranyozott Pikachu nyaklánc ára, amire még rájön majd a szállítás költsége is.

Mindenesetre aki meglepné magát vagy barátnőjét/barátját/valamelyik szerettét egy ilyen aprósággal, már meg is rendelheti a U-Treasure oldalán. A kiszállítási időt nagyjából 2 hétre becsülik, de ez akár hosszabbra is nyúlhat, pláne, ha megint eltömíti egy szabálytalanul parkoló hajó a Szuezi-csatornát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)