Hirdetés

Szívmelengető történet áll az Apex Legends fura megjelenésének hátterében

|

Egészen rendhagyó okból kellett anno elhalasztani az Apex Legends startját, erről a napokban a játék vezető programozója, Jon Shiring mesélt.

Hirdetés

Lehet, még ti is emlékeztek rá, milyen fura időpontban, nagyjából semmiféle komolyabb felvezetés nélkül érkezett meg tavaly az Apex Legends. Mindez 2019. február 4-én történt, amerikai idő szerint késő este. Általában nem így szokták időzíteni új játékaikat a nagy kiadók, így kétségtelenül furcsa volt a döntés, de akkor nem sokan tulajdonítottak mindennek nagyobb jelentőséget.

Most viszont Jon Shiring, az Apex Legends vezető programozója a Twitteren elmesélte, hogy ő miatt kellett halasztani az eredetileg tervezett kezdést, mivel a bíróságon volt jelenése.

Hirdetés

Shiring a minap írta alá azt az utolsó papírt, ami lezárta lánya örökbefogadásának folyamatát. Ennek kapcsán jutott eszébe az utolsó alkalom, mikor ezt megelőzően bíróságon kellett járnia, ez pedig ahogy azt már biztosan ti is sejtitek, pont 2019. február 4. volt, a nagy nap, mikor az Apex Legends is elstartolt. Délelőtt 10 órakor kellett megjelennie a hatóságok előtt, hogy véglegesítse az örökbefogadási kérelmet, eredetileg az EA pedig percre pontosan ekkor akarta elindítani a játékot is.

Vezető programozó nélkül persze nem jelenhet meg egy ilyen fontos cím, elvégre bármilyen váratlan hiba felléphet a startnál, ezt pedig azonnal javítania kell a szakértőknek. Az EA és a Respawn végül úgy döntött, hogy Shiring kedvéért áttolják délelőttről estére az Apex Legends elindítását, a többi pedig ahogy azt mondani szokás, már történelem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)