Hirdetés

Szomorú hírünk van a pletykált Blade-játék kapcsán

|

A Ubisoft nem húzta sokáig a dolgot, és elég hamar konkretizálta a dolgot.

Hirdetés

2022. szeptember 9-én pénteken, a Disney D23 keretein belül érkezik majd az első Disney & Marvel Games Showcase. Hazai idő szerint aznap este tíztől a legújabb Marvel-, Star Wars- és Fox-játék kerülnek a fókuszba. Biztosan ott lesz például a Marvel's Midnight Suns, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, a Disney Dreamlight Valley, és biztosnak tűnik az Avatar: Frontiers of Pandora is.

Pletykák kaptak szárnyra azonban arról, hogy Blade, azaz Penge köré felépítve egy teljesen új játékot is le fog itt leplezni a Ubisoft. Nos, első kézből kaptuk meg most az erre vonatkozó cáfolatot. 

Hirdetés

A Ubisoft ugyanis hivatalos Twitter-oldalán posztolt nemrég arról, hogy ők bizony semmiféle Blade-játékon nem dolgoznak, ugyanakkor nagyon várják már, mivel rukkol elő szeptemberben a Marvel. Kár volt tehát idejekorán örülni, ez a pletyka nem volt hiteles.

Ettől függetlenül más stúdió még akár készíthet is videojátékot Penge főszereplésével. Szeptember 9-én sokkal okosabbak leszünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)