Hirdetés

Szomorú okból hiányzik a The Quarry-ból a többjátékos mód

|

Be fogják tenni, de a The Quarry fejlesztőit és szervereit először muszáj volt biztonságba helyezni.

Hirdetés

Nincs még egy hete, hogy megjelent a Supermassive Games legújabb horrorjátéka, a The Quarry, ami a kritikusoktól egész magas pontszámot kapott, de azt mindenki elismerte, hogy a sztorija lehetett volna jobb. Sokan azt javasolják, közösségi élményként vágjunk bele, ne egyedül, hanem barátokkal együtt játsszuk végig, úgy az igazi. 

Jelenleg ezt még csak úgy tehetjük meg, ha mindenki ugyanazon kanapé elé ül, az online mód egyelőre nem működik.

Hirdetés

A megjelenés környékén jelezték a fejlesztők, hogy ez lesz, de akkor még csak annyit mondtak, a halasztást annak érdekében hozták meg, hogy a lehető legjobb élményt kínálhassák a játékosoknak a startnál. Most Will Byles, a The Quarry kreatív vezetője elárulta az amerikai IGN-nek, hogy valójában azért voltak kénytelenek így dönteni, mert a csapat egy része Ukrajnában él, és a szerverek is Kijevben voltak.

Utóbbiakat Varsóba telepítették át, a munkatársakat pedig kimenekítették. Jelen állás szerint legkésőbb július 8-án, némi tesztelés után indulhat is a közös kalandozás.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)