Hirdetés

Szörnyű állapotban lévő PlayStation okozott bombariadót egy bostoni reptéren

|

Gyanús tárgynak ítélték a PlayStationt, egy teljes terminált kiürítettek miatta.

Hirdetés

A legtöbben bizonyára megbecsülik értéktárgyaikat, igyekeznek gondoskodni arról, hogy akármilyen környezetbe is helyezzék át őket, ne essen bántódásuk. Vannak ugyanakkor olyanok is, akik kevésbé óvatosak, és vagy nemtörődömségből, vagy szimplán véletlenül kárt okoznak értékeikben.

The Hill számolt be arról, hogy április 17-én, vasárnap ki kellett üríteni a bostoni Logan International Airport repülőtér A terminálját, mivel az egyik utas táskájában gyanús tárgyat találtak.

Hirdetés

A problémát az okozta, hogy az átvilágításnál abnormális képet láttak a biztonságiak. Próbálták beazonosítani, mi lehet a fura tárgy, de jobbnak látták, ha mindenkit elküldenek a terminálból. Végül kiderült, hogy csak egy szörnyű állapotban lévő PlayStationt vitt volna magával az utas - az, hogy pontosan mi volt a gond a konzollal, nem derült ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Délután 5 körül, nagyjából egy órával azután, hogy sor került az evakuálásra, újra megnyitották a terminált, és helyreállt a rend.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)