Hirdetés

Szuper rajongói videó mutatja meg, milyen lenne a magyar Red Dead Redemption

|

Egy nógrádi betyár sztoriját dolgozta fel a Rockstar Games játékának stílusában a Palóc videotéka.

Hirdetés

Mindig örülünk, ha valamilyen magyar vonatkozású téma szerepet kap egy nemzetközileg ismert játékban, sőt az ezirányú kívánságaink olyan erősek, hogy több színvonalas rajongói videó is készült már róla, milyen lenne, ha hazánk történelmét dolgozná fel egy-egy videojáték. A Palóc videotéka filmesei tavaly egy 1956-os Call of Duty részt képzeltek el, idén pedig a Red Dead Redemptiont költöztették a Kárpát-medencébe.

Hirdetés

A Rockstar Games sorozatának (azon belül is elsősorban az utóbbi években a nyílt világok és a realizmus szempontjából etalonnak számító Red Dead Redemption 2-nek) látványvilágát, kamerakezelését, és egyes játékelemeit imitálták legújabb videójukban, a lejjebb látható Betyár szimulátorban.

Azért külön dicséretet érdemel a videó - és emiatt félig-meddig tényleg komolyan vehető, mint témajavaslat -, hogy egy valódi történelmi személy, a juhászból lett betyár, Sisa Pista történetét vették alapul, amiben a tolvajlás mellett van egy izgalmas bosszúsztori is.

Ti milyen magyar témájú játékot látnátok szívesen?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)