Hirdetés

Itt a világ első gamereknek épített szállodája

|

Ha éppen Tajvanba mennél nyaralni, akkor ennél jobb szállást keresve se találnál.

Hirdetés

Az i hotel nevű szálló kiváló választás minden gamer számára. Minden szobában 2 db gamer PC (DX Racer gaming székekkel) várja a látogatókat, melyek bármilyen játékkal simán megbirkóznak. Arra is van lehetőség, hogy óradíj fejében csak játszani ülj be, mint egy sima netkávézóban.

Hirdetés

A gépek egyébként nem csak nevükben gamer PC-k, tényleg durván felszerelt vasakról van szó: i5-7400 Intel CPU, 16GB RAM, GTX 1080 Ti GPU és 32" ASUS ROG kijelző várja a játékosokat. Ha unnád a hotelszoba magányát, akkor lemehetsz a lobbyba is játszani, ahol ugyanilyen PC-kből több van kirakva egymás mellé.

Joeman, egy YouTube videós már körbe is járta a helyet kamerájával. Ugyan nem beszél angolul, de ezúttal a kommentár kevésbé fontos:

Szívesen megszállnánk ilyen helyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)