Hirdetés

Két címet is megfilmesítene a Take-Two

|

Úgy tűnik, hogy a Take-Two sem szeretne kimaradni a videojáték filmadaptációs őrületből. Vannak tippjeink, hogy mi kerülhet vászonra.

Hirdetés

Egy WarCraft és egy Assassin's Creed filmmel a hátunk mögött még mindig ott tartunk, hogy nem született egyetlen jó filmadaptáció sem játékokból. A következő reményünk a The Last of Us (amiből remélhetőleg egyszer tényleg lesz valami) és talán a Splinter Cell, de most a Take-Two is beszállna a buliba.

A Take-Two ügyvezető igazgatója Strauss Zelnick megerősítette, hogy valóban dolgoznak pár filmadaptáción, de sajnos azt még nem árulták el, hogy melyik címekről is van szó.

"Licenszeltünk pár címet, melyekből valóban filmek készülnek majd, de ennél többet most nem mondhatok."

Ha végignézzük a Take-Two listáját, akkor nem tart sokáig, hogy a Red Dead Redemptionre és a Grand Theft Autora gyanakodjunk. Egyetlen szóval sem utaltak ezekre, de ha valamivel, hát ezzel a két címmel bankot robbantanának. Csak el ne szúrják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)