Hirdetés

Az egyik szupermarket kirakott egy lábbal játszható Pong klónt, az Atari perel

|

Mivel a Foot Pong bevételt hozott a Targetnek, az Atari akcióba lendült.

Hirdetés

Rettenetesen egyszerű játék a Pong, de azért annyira nem, hogy ne lehessen levédetni. A jogok az Atarinál vannak, és ha a cég úgy érzi, valaki illetéktelenül használta haszonszerzésre, perelhet.

Hirdetés

A Target legalább egy üzletében kitett egy Foot Pong nevű játékot, amit egy projektor vetít a padlóra, és lábbal lehet játszani. Így működik:

Bár a Target sem titkolta, hogy mi szolgál a játék alapjául, változtathatott volna még ezt-azt rajta. A The Blast beszámolója alapján az Atari pert indított. Az ügyvédek szerint egyértelmű a nyúlás, és mivel a játékkal az üzletlánc vásárlókat csábít üzleteibe, illetve ott tartja őket, minek következtében többet költhetnek, valamint az egész pozitív hatással van a Target megítélésére, jogi lépéseket voltak kénytelenek tenni. Állítólag több felszólítást is küldtek, de a Target nem hátrált. Ha a bíróság az Atarinak ad igazat, több millió dollár illetheti meg a céget.

Várjuk a következő Pong játékot, aminek bevételei teljes mértékben az Atarit gazdagíthatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)