Hirdetés

Tátva marad a szád ettől a God of War Ragnarök témájú homokszobortól

|

Egy kortárs művész formába öntötte az érzést, amikor még a strandon is a God of War: Ragnarökról álmodozol.

Hirdetés

Nem mintha nem élveznénk a nyarat, de a 40 Celsius-fok környékén táncikáló hőmérőre nézve egy örökkévalóságnak tűnik az év egyik legjobban várt játéka, a PlayStation-exkluzív God of War Ragnarök november 9-i megjelenéséig hátralévő idő.

Nem csoda hát, hogy az immáron az új kaland szinopszisával is csigázott rajongók kreatív módszerekkel igyekeznek levezetni a feszültséget, amikor csődöt mond a jó öreg figyelemeltereléses metódus.

Hirdetés

Ennek látványos iskolapéldáját, vagy inkább egyenesen akadémiai példáját mutatta be az az ismeretlen művész, aki egy lenyűgöző God of War Ragnarök szobrot dobott össze egy tajvani strandon. Az alkotást egy Reddit-felhasználó szúrta ki, a róla készült fotón pedig maga a Mester is látható, bár sajnos csak hátulról.

A kép alapján a művész épp a szobor alsó részének részletein dolgozott, mikor lencsevégre kapta a szemfüles redditező. A nem mindennapi alkotás Tajvan Fulong Beach nevű strandján hirdette Kratos és Atreus dicsőségét, méghozzá egy nagyobb kiállítás részeként, ahol ez volt az egyetlen GoW-témájú látnivaló.

Itt a szerkesztőségben viszonylag kevés a strand, de ha ti esetleg odakint jártok a nagyvilágban, és csináltok valami hasonlót, mindenképp osszátok meg velünk a GameStar Hungary Party/Chat csoportban!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)