Hirdetés

Tavasszal kezdődik a Sonic, a sündisznó folytatásának forgatása

|

A Paramount az első rész sikerét látva gyorsan berendelte a másodikat, de a gyártást csak jövőre tudják elindítani.

Hirdetés

Minden rossz előjel ellenére teljesen élvezhető volt a 2020 elején mozikba került Sonic, a sündisznó, és annyian nézték meg, hogy Észak-Amerikában minden idők legtöbb bevételt hozó videojátékos adaptációja lett, többszörösen kitermelte gyártási költségeit. Egyébként eddig a 2020-as év ötödik legjobban teljesítő filmje, de mivel márciusban sokfelé bezártak a mozik, és kevés az esély az idei újranyitásra, ez a szám nem jelent olyan sokat. Legalább a Ragadozó madarak és a Dolittle eredményeit felülmúlta.

Hirdetés

A Paramount 2022-re lőtte be a folytatást, és most nyilvánosságra került, a British Columbia Film Commissiontől származó dokumentumok alapján március 15. és május 10. között fogják forgatni. Az "Emerald Hill" kódnevet viselő projekt (Emerald Hill a Sonic 2 első zónája volt) a Red Energy Filmsnél készül Abraham Fraser vezetésével, több mint 20 millió dollárból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)